Jegyrendelés2020-07-20T18:01:20+00:00

JEGYRENDELÉS

Kedves Vendégünk! 

Köszönjük, hogy megtisztel minket érdeklődésével Zrínyi előadásra

idekattintva online módon foglalhat jegyet

Szeretettel üdvözöljük Önt honlapunkon. Köszönjük, hogy megtisztel minket jegyvásárlási szándékával. Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a jegyvásárlással kapcsolatos néhány pontra, csak azért, hogy szórakozását, s kialakulóban lévő jó kapcsolatunkat semmi ne ronthassa el.

Sokan nem tudják, hogy a szabadtéri előadásokra speciális szabályok érvényesek, ezért igyekszünk röviden és tömören összefoglalni azokat. A jegyvásárlás egy szerződés. Ön jegyet vett, hogy megnézze a Zrínyi 1566 című rock musicalt. Mi ezt az előadást kötelesek vagyunk a szerződés értelmében Önnek lejátszani a meghirdetett időben, vagy a meghirdetett esőnapon. Közös érdekünk, hogy jó időjárási feltételek között legyen megtartva az előadás, de ha mégsem, figyelmébe ajánljuk,

A jegy visszaváltás feltételeit:

Jegy csak abban az esetben váltható vissza, amennyiben

az előadás a szervezők által lemondásra kerül,
az előadást rossz idő miatt a kitűzött esőnapon sem lehet megtartani.

Szíves figyelmükbe ajánljuk, hogy a második felvonás megkezdése után rossz idő miatt abbamaradt előadás megtartottnak minősül. Ilyen esetben a jegy visszaváltására nincs lehetőségünk.

Nem váltható vissza a jegy akkor sem, ha a néző a félbeszakadt előadásról távozott, s azt, az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este, később, megtartottuk.

A visszaváltásra jogosult jegyeket Ön, az esőnapot követő 5 munkanapon belül válthatja vissza.

A határidőn túli visszaváltásra a jegypénztárnak nincs lehetősége.

A visszaváltásra jogosult jegyeket, csak a vásárlás helyén lehet visszaváltani. A visszaváltásra a helyszíni pénztár, vagy más, ezen előadás jegyeinek árusításával foglalkozó pénztár, nem kötelezhető.

Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg az előadás végéig, hiszen ez szolgál arra, hogy félbeszakadt előadás pótlására megtartott esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre.

Köszönjük, hogy szakított időt ezen levél elolvasására. Jó szórakozást kívánunk, és derűs, kellemes estét az előadás alatt.

A Zrínyi 1566 produkció szervezői